".....TISZTELT VENDÉGLÁTÓS TÁRSADALOM! ÖRÖMMEL ÉRTESÍTEM ÖNÖKET,HOGY TEGNAPI HÍRDETÉSEM UGYAN NÉZETTSÉGI REKORDOTT DÖNTÖTT DE BÍZTATÓ EMAILOK KIVÉTELÉVEL EGY FÉREG SEM KERESETT FEL!AMENNYIBEN ŐN NEM ÉRZI MAGÁT ANNAK BÁTRAN KERESSEN, HISZ NEM KELTEM EL!SZOMORÚAN VETTEM ÉSZRE HOGY EGYES HELYEK SZERETNEK IGEN AKTÍVAN BEOSZTOTTAKAT KERESNI,3-4 NAPONTA MEGÚJULÓ HÍRDETÉSÜK,SŐT MÁRA MÁR ARANYBA BURKOLVA ÉS PLATINÁBA... HEJJJ DE SOKPÉNZETEK VAN UGYE? A TISZTESSÉGES ALKALMAZOTT MAJD KIFIZETI NEKEM JELLIGÉVEL SZOPATJÁTOK A NÉPET! VAJON MIÉRT RAKJÁTOK FEL TI MUNKÁLTATÓK NAP MINT NAP A HÍRDETÉST? EGYES EMBEREKNEK,ÉS MÉG A PLÁZA RIBANCOKNAK IS ELKÉNE EZEN GONDOLKODNIUK! ÉN TUDOM MERT NAGY SZAROK VAGYTOK, AMIT ÍGÉRTEK AZ MIND RETEK,HA MEG NEM RETEK HAZUDTOK MERT A VENDÉGLÁTÁS SZÉGYENEI VAGYTOK! NEVESINCS VENDÉGLÁTÓEGYSÉGEITEKKEL! SZÓVAL AKI LÁT HÍRDETÉST PLATINÁBA,MEG ARANYBA ESETLEG LÁTJA HOGY 3-4 NAPONTA VISSZAKERŰL ESETLEG ELŐRE KERÜL EXPRESSBEN AZ JÓ MESSZIRŐL FELEJTSE EL AZT A HELYET ÉS MÉG A GONDOLATOT IS HOGY FELKERESSE ŐKET! PÉNZED ÚGYSEM LESZ BELŐLE,JÓL LEHÚZNAK, DOLGOZTATNAK MINT EGY RABSZOLGÁT,FŰT FÁT IGÉRNEK... SZÓVAL MA IS KERESEM MUNKAADÓM,TUDOM NEM ÍGY KELLENE TENNEM DE MIT ÉREK A SZÉP SZAVAKKAL,HA SZÉPEN MEGFOGALMATZOTT HÍRDETÉSEM BETOLOM EXPRESSBE,ÍGY IS - ÚGY IS SZARNAK RÁM!DE MOST MÁR KINYITOM PÁR EMBER SZEMÉT LEGALÁBBIS SZERETNÉM,ÉS HÁTHA MÉG EGY JÓZAN FELFOGÁSÓÚ VENDÉGLÁTÓS NAGYEM,BER IS MEGKERES ÉS AJÁNL MUNKÁT!A SZAKMÁMAT TANULTAM, TÖBB ÉVE A VENDÉGLÁTÁSBAN DOLGOZOM,ALÁZATTAL!!!MINDENHEZ ÉRTEK,KIVÉTELT KÉPEZ A BOROK SZÉLESKÖRŰ ISMERETE,KOKTÉLOK,KÁVÉKÜLÖNLEG ESSÉGEK,PULT,PÁLYA,TAKARÍTÁS,Á RÚRENDELÉS,STANDOLÁS,MINDENHOL MEGÁLLOM A HELYEM,25 ÉVES VAGYOK ÉS SZERETNÉK BUDAPESTEN ELHELYEZKEDNI EGY ÁLLANDÓ MUNKAHELYRE! AMENNYIBEN ÉN ÉRDEKLEM ÖNT AZ EMAIL CÍMEMEN ELÉR .....(moderálva)@gmail.com VAGY AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON 0630xxxxx NE ÍJJEDJEN MEG HA A BARÁTNŐM VESZI FEL A TELEFONT,DE MOST CSAK ITT ÉR EL A SOK AUTÓSZERELŐ,FOTÓS,GRAFIKUS ÉTTEREM TULAJOK MIATT! KÖSZÖNETTEL...." (sic)  expressz.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacslennek.blog.hu/api/trackback/id/tr602438854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qsztom 2010.11.11. 12:55:26

Hááát igen érdekesek a munkaadók!!
Megengedik maguknak hogy 12-14 órát dolgoztassanak és csak négy órára jelentenek be,

túlóráztassanak és elfelejtik kifizetni,

a magánéleted nem tudod tervezni mert a munkavégzés előtti 1-2 nappal tudod meg hogy mikor-is kell dolgoznod,

elvárják hogy minimálbérért állandóan rendelkezésre állj,

visszahívnak szabadságról,

esetleg kiírják a szabadságodat anélkül hogy kiadnák és persze nem fizetik ki,

gyakran a táppénzt-betegállományt szabadságot nem fizetik,

hirdetés!!!!: XII ker üzemi konyhai gyakorlattal és a'la cart gyakorlattal szakácsot keres,havi bruttó 100000-ezerért-- ÉS MÉG KI MERIK MONDANI--
REMÉLEM A HIRDETŐ IS ENNYIBŐL ÉL!!!!!!

és még hosszan sorolhatnám a rengeteg szabálysértést amit a munkaadók elkövetnek,és mindezért cserébe persze tökéletes munkát várnak el a dolgozóktól, legjobb lenne nekik ha ott laknál egy priccsen hogyha eszükbe jut valami akkor rögtön ugrasztani tudjanak,mert sokszor a vezetés hozzáértése nemcsak a munkaszervezéshez hanem szakmailag is egyenlő a 0-val és még ŐŐŐŐK bírálhatnak téged.

egyenlőre ennyi de bátran adjatok munkát a munkaügyi bíróságnak ne féljetek kiállni egymásért sokszor megéri,ha már komoly szakszervezet nincs aki segítsen segítsük egymást.

moonchild 2010.11.15. 10:04:38

Ez kicsit más terület, de kiválóan illik a fentiekhez:

munkahelyiterror.blog.hu/2010/11/14/heti_67_ora_munka
süti beállítások módosítása