Írta:

qsztom 2010.11.11. 12:55:26

"....Hááát igen érdekesek a munkaadók!!
Megengedik maguknak hogy 12-14 órát dolgoztassanak és csak négy órára jelentenek be,

túlóráztassanak és elfelejtik kifizetni,

a magánéleted nem tudod tervezni mert a munkavégzés előtti 1-2 nappal tudod meg hogy mikor-is kell dolgoznod,

elvárják hogy minimálbérért állandóan rendelkezésre állj,

visszahívnak szabadságról,

esetleg kiírják a szabadságodat anélkül hogy kiadnák és persze nem fizetik ki,

gyakran a táppénzt-betegállományt szabadságot nem fizetik,

hirdetés!!!!: XII ker üzemi konyhai gyakorlattal és a'la cart gyakorlattal szakácsot keres,havi bruttó 100000-ezerért-- ÉS MÉG KI MERIK MONDANI--
REMÉLEM A HIRDETŐ IS ENNYIBŐL ÉL!!!!!!

és még hosszan sorolhatnám a rengeteg szabálysértést amit a munkaadók elkövetnek,és mindezért cserébe persze tökéletes munkát várnak el a dolgozóktól, legjobb lenne nekik ha ott laknál egy priccsen hogyha eszükbe jut valami akkor rögtön ugrasztani tudjanak,mert sokszor a vezetés hozzáértése nemcsak a munkaszervezéshez hanem szakmailag is egyenlő a 0-val és még ŐŐŐŐK bírálhatnak téged.

egyenlőre ennyi de bátran adjatok munkát a munkaügyi bíróságnak ne féljetek kiállni egymásért sokszor megéri,ha már komoly szakszervezet nincs aki segítsen segítsük egymást....." (sic)

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacslennek.blog.hu/api/trackback/id/tr312457746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koch 2010.11.29. 10:35:54

Idézet a ritka válasz levelek egyikéből!
Lehet, hogy azért válaszol mert erre a munkaidőre kevés a jelentkező?

"Az étteremben a munka heti 5 nap 12 óra rend szerint van kialakítva, bérezés személyes egyeztetés útján kerül megállapításra."

Koch 2010.11.29. 14:41:33

"ispesti házhozszállitó konyhára(kisfaludy ut) csak az menjen dolgozni,aki elviseli főnőkassszony (nem 100--as az tutti!!!)tapló modorát!!Mindenbe beleköt,mindent úgy kell csinálni,azzal a kézzel megfogni!! ahogy ő szereti!Ha tanultál vendéglátást,mindent felejts el,itt a rántás nem rántás a nokedli nem nokedli!!Kiborító munkamorál,NAPONTA új emberek!Próba napot igaz kifizeti 400 ft !!!órabérrel!!!Két nap alatt kerestem 6600 ft,és kiborultam idegíleg!3 szakmám van,több nyelven beszélek,de ez RÉMÁLOM!!ÉN ott voltam,higyjétek el!" expressz.hu

NO KOMMENT!
süti beállítások módosítása