Hááááát, IGEN!
Már Ausztriába is betört az értelem!?
Szerencsére a hirdető magyar, így meg lehet nyugodni!
 
Az IDIÓTA hirdető megint magyar!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacslennek.blog.hu/api/trackback/id/tr342648744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfonso7 2011.02.20. 18:28:17

NOs Igen , Bogdán Imre Úr, vagy annak nevezett , állitólagos , két lábón járó,ámde gerinctelen , organizmus,már régóta a szakmában van .

Speciel az én esetemben ,mely 2009 aug. ban történt , mikor sorozatosan adta fel a hírdetéseit , mindig más e mail címeken,gondoltam akkor is,két hét nem replikálás után , hogy egy kicsit kezdő is lehet közvetitőnek.
2009 szeptemberében más lett a leányzó fekvése.Sorra kaptam az e mailt, mind jómagam, mind a két fús szakácsgárda , akivel cateringra szerettünk volna jelentkezni,nevezetesen , az állás aktuális , ha belépünk egy közvetitőhöz.

Ekkora lúzert.

Ha valaki csalni akar legalább esze legyen hozzá.

Bogdán Imre/Vajdasági tetű,sk vélemény/ ciméről elutasító válasz érkezett,viszont,annyi esze nem volt hogy a kiküldött e mail cimeket ne a saját gépéről hívja le , igy ha visszaigazolást kérek, ugyanazt a szervert adja meg...,ráadásul a no name e mailekban , kérte hogy bogdán imréhez forduljak....
süti beállítások módosítása